Aanvraagformulier Interventie

Vul het onderstaande aanvraagformulier in voor een interventie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

AANDACHT :

Wilt u een onderhoud van uw verwarmingstoestel laten uitvoeren? Gelieve dit dan TIJDIG aan te vragen. Als erkend partner van een aantal fabrikanten krijgen wij in de winterperiode heel wat vragen voor herstellingen. Tussen 1 oktober en eind februari krijgen herstellingen steeds voorrang. Een onderhoud wordt daarom tijdens de winterperiode enkel uitgevoerd volgens onze beschikbaarheid.

U kunt een onderhoud steeds aanvragen via onderstaand formulier. Wij nemen dan zodra we uw aanvraag kunnen plannen contact met u op om een afspraak te maken om dit in onze planning op te nemen. U kunt erop rekenen dat wij uw aanvraag behandelen.

NB: Velden met een * zijn verplicht in te vullen.


Verwarmingsbron*
AardgasPropaanStookolie (enkel bestaande klanten)

Gewenste interventie*
HerstellingOnderhoud (incl. rookgasanalyse)Technische bijstandRookgasanalyseAndere

Gedurende de winterperiode van 1 oktober tot eind februari word steeds voorrang gegeven aan herstellingen. Onderhoud kan dan enkel uitgevoerd worden naargelang onze beschikbaarheid.

Soort toestel*
Enkel verwarmingEnkel sanitairVerwarming + sanitair zelfde toestelVerwarming + sanitair met afzonderlijke boiler

Duidelijke omschrijving van het probleem*

FACTURATIEGEGEVENS
(de factuur wordt gericht aan de aanvrager, dit is de persoon die deze aanvraag heeft verstuurd):

Uw eventuele referentie

Naam en voornaam of Firmanaam*

BTW-nummer

Straat*

Nummer + bus*

Postcode*

Gemeente*

Telefoon of GSM*

Fax

e-Mail*

CONTACTGEGEVENS

Naam en voornaam van de te contacteren persoon*

Telefoon of GSM* van de te contacteren persoon

e-Mail van de te contacteren persoon

LOCATIE VAN DE INSTALLATIE
(enkel indien verschillend van bovenstaand adres)

Straat

Nummer + bus

Postcode

Gemeente

GEGEVENS VAN HET TOESTEL

Merk*

Type*

Eventueel serienummer

Als eigenaarhuurdervruchtgebruikersyndicus verklaar ik dat:

• de werken aan het gebouw gelegen op het bovenstaand werfadres betrekking hebben op een woning, bestemd voor privé gebruik; en dat de werken enkel betrekking hebben op delen met als oogmerk private bewoning; en dat het handelt om renovatiewerken, oftewel verbouwing, verbetering, herstelling of onderhoud binnen het kader van werken in onroerende staat: janee

• het gebouw gelegen op het bovenstaand werfadres meer dan tien jaar oud is: janee

• er een factuur dient opgemaakt te worden als verlegde btw inzake werken tussen btw-plichtigen (enkel mogelijk indien u als aanvrager een onderneming met geldig Belgisch ondernemingsnummer bent en dit nummer vermeld in deze aanvraag): janee
De opdrachtgever ontslaat de aannemer van iedere verantwoordelijkheid omtrent het toe te passen tarief inzake de BTW-wetgeving en neemt vanaf heden alle gevolgen van een verkeerde toepassing die het gevolg van deze verklaring zijn, onherroepelijk voor zijn rekening.

AKKOORDVERKLARING*
Bij verzenden van dit document verklaart de ondertekenaar onze Algemene voorwaarden gelezen te hebben en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord met de inhoud ervan.
Onze Algemene Voorwaarden kunt u HIER lezen. Onvolledige of onjuiste aanvragen kunnen leiden tot extra kosten.

U zult per kerende een bevestiging van uw interventieaanvraag per mail ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, gelieve met ons contact op te nemen.

Hier kunt u eventueel foto's van uw toestel uploaden:
(NB: Maximum grootte per bestand: 3Mb)Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Uw gegevens worden niet openbaar gemaakt.

Alvorens op verzenden te drukken vragen wij u om het door u ingevulde e-Mailadres te controleren en eventueel aan te passen.


Na verzending van dit formulier, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u deze bevestiging niet ontvangen hebben, kijk dan even in uw SPAM-mailbox of verstuur het aanvraagformulier nog eens opnieuw. Alvast bedankt!