Aanvraagformulier Interventie

 

Vul het onderstaande aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

AANDACHT: Wij zijn partner van een aantal fabrikanten waardoor wij in de winterperiode steeds een groot aantal herstellingen te verwerken krijgen. Indien u een onderhoud door ons wil laten uitvoeren vragen wij u om dit tijdig aan te vragen en niet te wachten tot het koud word. In de winterperiode tussen 1 oktober en eind februari krijgen herstellingen steeds voorrang en kan geen afspraak voor onderhoud gepland worden. Onderhoud wordt in de winterperiode enkel uitgevoerd indien geen herstellingen voorzien zijn en naargelang onze beschikbaarheid zonder dat wij u hiervoor een voorafgaande afspraak kunnen bezorgen.

U kan uw aanvraag voor onderhoud tijdens de winterperiode wel reeds via het aanvraagformulier invullen en verzenden, wij nemen dan na de winter contact met u op om een afspraak te maken om uw aanvraag in de planning op te nemen.Uw formulier word met zekerheid behandeld.

Velden met een * dienen verplicht ingevuld te worden.


Verwarmingsbron*
AardgasPropaanStookolie (enkel bestaande klanten)

Gewenste interventie*
HerstellingOnderhoud (incl. rookgasanalyse)Technische bijstandRookgasanalyseAndere
--> Gedurende de winterperiode van 1 oktober tot eind februari word steeds voorrang gegeven aan herstellingen. Onderhouden kunnen dan enkel uitgevoerd worden naargelang onze beschikbaarheid.

Soort toestel*
Enkel verwarmingEnkel sanitairVerwarming + sanitair zelfde toestelVerwarming + sanitair met afzonderlijke boiler

Duidelijke omschrijving van het probleem*

FACTURATIEGEGEVENS (factuur wordt gericht aan de aanvrager, dit is de persoon die deze aanvraag heeft verstuurd):

Uw eventuele referentie

Naam en Voornaam of Firmanaam*

BTW-nummer

Straat*

nummer + bus*

Postcode*

Gemeente*

Telefoon of GSM* (Enkel cijfers)

Fax (Enkel cijfers)

E-mail*

CONTACTGEGEVENS

Naam en Voornaam van de te contacteren persoon*

Telefoon of GSM van de te contacteren persoon* (Enkel cijfers)

E-mail van de te contacteren persoon

LOCATIE VAN DE INSTALLATIE (enkel indien verschillend van bovenstaand adres)

Straat

Nummer + bus

Postcode

Gemeente

GEGEVENS VAN HET TOESTEL

Merk*

Type*

Eventueel serienummer

Als
eigenaarhuurdervruchtgebruikersyndicus
verklaar ik dat
• aan het gebouw gelegen op het bovenstaand werfadres de werken betrekking hebben op een woning, bestemd voor privé gebruik; en dat de werken enkel betrekking hebben op delen met als oogmerk private bewoning; en dat het handelt om renovatiewerken, oftewel verbouwing, verbetering, herstelling of onderhoud binnen het kader van werken in onroerende staat.
janee
• het gebouw gelegen op het bovenstaand werfadres meer dan tien jaar oud is.
janee
• er een factuur dient opgemaakt te worden als verlegde btw inzake werken tussen btw-plichtigen (enkel mogelijk indien u als aanvrager een onderneming met geldig Belgisch ondernemingsnummer bent en dit nummer vermeld in deze aanvraag).
janee

--> De opdrachtgever ontslaat de aannemer van iedere verantwoordelijkheid omtrent
het toe te passen tarief inzake de BTW-wetgeving en neemt vanaf heden alle gevolgen van een verkeerde toepassing die het gevolg van deze verklaring zijn, onherroepelijk voor zijn rekening.

AKKOORDVERKLARING*
Bij verzenden van dit document verklaart de ondertekenaar onze Algemene voorwaarden gelezen te hebben en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord met de inhoud ervan. De algemene voorwaarden kunnen via de link hieronder gedownload worden. Onvolledige of onjuiste aanvragen kunnen leiden tot extra kosten.

U zult per kerende een bevestiging van uw interventieaanvraag per mail ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, gelieve met ons contact op te nemen.

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Uw gegevens worden niet openbaar gemaakt.

Alvorens op verzenden te drukken vragen wij u om het door u ingevulde e-mailadres te controleren en eventueel aan te passen.

Na verzending van dit formulier, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u deze bevestiging niet ontvangen hebben, kijk dan even in uw SPAM-mailbox of verzend het aanvraagformulier aub opnieuw.

Algemene voorwaarden