Herstelling

Wat als uw verwarmingstoestel slecht functioneert of het plots begeeft en u dringend een herstelling nodig heeft?  U staat letterlijk in de kou en u vreest hoge onkosten. Kan uw installateur u niet verderhelpen en verwijzen ze u naar de fabrikant? 

Doe eerst een beroep op Willems CV. Wij voeren alle herstellingen uit aan alle centrale verwarmingstoestellen op gas. Dankzij onze grondige vakkennis van verschillende merken en als erkend partner kunnen wij wellicht helpen om uw probleem op te sporen en/of te verhelpen.

De herstelling van uw verwarmingstoestel

Uit ervaring weten we dat – ondanks de diagnose dat een verwarmingstoestel niet meer te redden valt – een minimale kost vaak kan volstaan om het huidig toestel opnieuw goed te laten functioneren en dit voor meerdere zorgeloze jaren. Dit betekent voor u een aanzienlijke besparing. Aarzel daarom zeker niet om ons advies of een tweede opinie te vragen via ons speciaal interventieformulier.

Is uw verwarmingstoestel toch aan vervanging toe?

In sommige gevallen is het inderdaad het beste om geen nutteloze kosten te maken voor een oude of versleten installatie en om over te schakelen op een nieuwer, energiezuiniger en compacter toestel. Wij bezorgen u graag een offerte op maat op basis van uw wensen en verlangens.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.