Gratis offerte voor uw CV-ketel

Nieuwe CV-ketel? Onderhoud of herstelling van uw CV-ketel? Vraag hier uw gratis offerte aan!

Wilt u uw centrale verwarmingsketel vervangen? Heeft uw verwarmingsketel een jaarlijks onderhoud nodig of is uw CV-ketel aan vervanging toe? Willems-CV Service is heel graag uw partner. U kunt rekenen op ervaring, een uitgebreide vakkennis en een kwalitatieve service. Vraag nu uw gratis CV-ketel offerte aan. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een gedetailleerd prijsvoorstel op maat van uw vraag, zonder verrassingen en zonder onvoorziene bijkomende kosten. U kan bij ons terecht voor het vervangen van de verwarmingsketel, thermostaat en eventuele boiler.

(Ga meteen naar het aanvraagformulier en
vraag uw gratis offerte voor uw CV-ketel aan!)

Wist u dat u tot 50% kan besparen op uw energieverbruik?

Als partner van diverse fabrikanten horen wij vaak de wildste verhalen over besparingen en voordelen die u krijgt bij het vervangen van uw bestaande verwarmingsketel.

In veel gevallen is die besparing in werkelijkheid een flink stuk minder dan u beloofd wordt. Veelal komt dit omdat de voorafgaande studie naar een correct gebalanceerd en passend systeem niet of niet correct werd uitgevoerd.

Wij komen steeds ter plaatse om de bestaande toestand te bekijken. In overleg met u maken wij een passende en op maat gemaakte gratis offerte voor uw CV-ketel op.

Zo kunnen wij u een geheel vrijblijvende en volledig op maat gemaakte offerte aanbieden. Als servicetechnieker van verschillende fabrikanten, baseren wij ons op meerdere berekeningen en gaan we niet louter af op beweringen of op de huidige toestand. Vraag het aan onze klanten. Zij kunnen dit met klem bevestigen!

Een bijzondere en gedetailleerde aanpak 

Bestaat uw verwarmingsinstallatie uit radiatoren, convectoren, vloerverwarming of een combinatie hiervan? Volledig vrijblijvend bekijken wij de hele installatie en passen waar nodig de bestaande situatie aan om u een zorgeloze, warme winter te bezorgen. 

In sommige complexere gevallen overleggen wij zelfs vooraf met de fabrikanten. Vaak komen ze zelfs mee om ter plaatse de situatie te bekijken. Dankzij deze bijzondere aanpak kunnen wij u in sommige gevallen een realistische besparing tot 30% garanderen op uw energieverbruik. Uw investering is op die manier vaak na enkele jaren volledig terugbetaald. 

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en originele goederen en onderdelen. Alle toepassingen werken we zo veel mogelijk af met vaste leidingen zoals koper, gegalvaniseerd staal of een evenwaardig product. Daarom kiezen wij onze leveranciers van installatiematerialen zorgvuldig en proberen wij zo min mogelijk met goedkopere flexibele leidingen te werken, gezien hun kortere levensduur. 

We garanderen u bovendien steeds een propere afwerking en een perfect uitziend eindresultaat!

Een goed onderbouwde en waarheidsgetrouwe offerte voor uw CV-ketel

Wenst u een beroep te doen op onze expertise? Aarzel dan niet om nu uw vrijblijvende en geheel gratis offerte voor uw CV-ketel aan te vragen via onderstaand formulier. 

Hebt u onze offerte ontvangen en wenst u nog bijkomende informatie of hebt u een beter voorstel gekregen? Twijfel niet om ons dit te melden. Wij bekijken graag met u de eventuele verschillen of verborgen ‘addertjes onder het gras’ …

Bij een vergelijking van offertes merken wij immers dat er vaak bespaard wordt op bijkomende uitrustingen die de levensduur van uw systeem kunnen verlengen. Soms wordt zelfs de essentiële basisuitrusting niet gerespecteerd of worden er goedkopere, minderwaardige aansluitmaterialen gebruikt. Deze laatste staan dan ook meestal niet vermeld op uw offerte om u op die manier een goedkoper prijsvoorstel te kunnen overmaken. U ontvangt dan ook vaak enkel een “basisofferte”, waardoor u nadien nog onvoorziene kosten heeft om alles goed te laten werken. 

Wij bieden u een goed onderbouwde en waarheidsgetrouwe offerte voor uw CV-ketel. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. 

  

  Aanvraag gratis CV-ketel offerte

  NB: gelieve alle veldjes in dit formulier in te vullen!

  Offerte gewenst voor: (*)

  Gewenste uitvoeringstermijn: (*)

  Huidige installatie: (*)

  Energiebron: (*)

  Is dit een condensatieketel? (*)

  Wenst u een passende thermostaat? (*)

  Verwarmingselementen bestaande installatie: (*)

  Omschrijving van de opdracht (*)

  Mijn gegevens

  Naam (*)

  e-Mail adres (*)

  CONTROLEER en bevestig uw e-mail adres (*)

  Adres (Straatnaam, Huisnummer en eventueel Bus) (*)

  Postcode / Woonplaats (*)

  Telefoon (*)

  Ik ben op bovenvermeld adres: (*)

  Hier kunt u eventueel foto's van de bestaande toestand uploaden:
  (NB: Maximum grootte per bestand: 3Mb)  Alvorens op verzenden te drukken vragen wij u om het door u ingevulde e-mailadres en telefoonnummer te controleren en eventueel aan te passen. Na verzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u deze bevestiging niet ontvangen hebben, kijk dan even in uw SPAM-mailbox of verstuur het aanvraagformulier nog eens opnieuw. Alvast bedankt!

  [wpgdprc "Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Uw gegevens worden niet openbaar gemaakt."]