Klantenbeoordelingen

TOPSERVICE !!!

Na verschillende slechte ervaringen met Verschillende techniekers, gelukkig in contact gekomen met Willems! Een zéér correcte prijs en beste service die ik heb ervaren. Zelf net na overlijden van een heel dicht familielid kwam hij alsnog de laatste werken afronden om de klant gelukkig te maken. Een topper! Ik heb geluk dat ik nu een vaste technieker heb voor nu, EN in de toekomst.
Dante ;  ;

Prima werk geleverd!

Onze gasvloerketel was aan vervanging toe, laten vervangen door Wim Willems CV,  waar we heel tevreden van zijn.
Doet al jaren het onderhoud van onze ketel.
Komt zijn afspraken na….  Prima werk geleverd!

Decock-Stroo St Pieters Brugge

Geweldige service

Willems heeft telkens snel gereageerd op vragen en aanvragen voor een offerte. Wij kregen telkens een antwoord waar wij uiterst tevreden over waren. Ook de snelle en goede installatie van onze ketel is naar wens verlopen. Zelfs met de service naverkoop ivm cashback zijn wij schitterend vooruitgeholpen. Wij moesten maar net de kleine details afwerken want het grootste werk was voor ons reeds gedaan. Op die manier zou je kunnen zeggen dat Willems voor ons zelfs geld verdiend heeft.

Correcte info/behandeling bij afgekeurde ketel

Bij een laatste onderhoudsbeurt (door andere firma) werd onze verwarmingsketel afgekeurd doordat het vereiste rendement niet meer werd behaald. We hebben toen -online- een offerte-aanvraag gestuurd.

Er werd heel vlug een afspraak gemaakt. Bij nazicht van het onderhoudsattest/ketel bleek dat de ketel WEL nog goed functioneerde, maar dat de cijfers verkeerd waren geïnterpreteerd. Heel duidelijke uitleg gekregen en het advies gekregen om bij de vorige firma een nieuw attest aan te vragen.

Een maand later spontaan een mail gekregen inzake de opvolging. Dit hadden we niet verwacht, maar werd wel enorm geapprecieerd.

Door een heel correcte, eerlijke, klantvriendelijke houding hebben we dit jaar de kost van een nieuwe verwarmingsketel kunnen uitsparen, maar indien nodig in de toekomst één adres. Zeker een aanrader. Bedankt!

Marnix en Kristien uit Brugge