Citaat

Oude gasketel laten vervangen door nieuwe. Goede stielman die alles fijn afwerkt.

Thermostaat afgeregeld en indienstattest dat wettelijk verplicht is onmiddellijk afgeleverd. Kan deze aan iedereen aanbevelen.

Paelinckx – lileaxeli@telenet.be – 0476438856

We hebben problemen gehad met onze vorige ketel, niemand wou deze komen herstellen (door het merk, buderus). Ik contacteerde CV Willems en de dag nadien herstelde hij de ketel al.
Toen deze na een maand terug stuk bleek, kregen we een goede offerte.
De plaatsing verliep perfect, zeer proper en we kregen uitgebreid uitleg.

We weten bij wie we nu moeten zijn, een aanrader!

Jonas De Smedt – jonasdesmedt@hotmail.com – 0495946458

Nieuwe ketel laten plaatsen van wim ,alles top ,klein probleemtje met een lek ,gebeld en dag nadien was het al opgelost , legt alles piekfijn uit dat wij er ook iets kunnen van begrijpen ,is een man van zen woord ,top service !!

Van Troeye Tania – Tania.van.troeye@pandora.be – 0476370053

Al een paar maanden problemen met mijn elektrische boiler. Van verschillende geen uitleg, noch offerte ontvangen om de herstelling uit te voeren. Wim heeft onmiddellijk uitgelegd wat het probleem was en hoe we dit kunnen oplossen. Altijd zeer correct en snel antwoord en ook de plaatsing heeft snel kunnen plaatsvinden. Vlotte communicatie. Zeker een aanrader ! Weet waar hij mee bezig is!

Maarten De Vos – maartendevos70@gmail.com – 0478627331

Wij hadden een Vaillant ketel, en lieten de service uitvoeren door het merk zelf. Na verschillende frustraties vnl. omwille van niet nagekomen afspraken (tot 3x toe in eenzelfde periode) hebben we Willems CV gecontacteerd. Service was snel en correct.

Nu onze combi ketel aan vervanging toe was hebben we installatie overgelaten aan Willems CV. Opnieuw zijn we heel tevreden van reactietijd, correcte afspraak en installatie. We zijn tevreden klanten!

Jo Casier