Reviews

Wilt u uw ervaring met ons bedrijf delen? Dan kan u dat doen door hieronder op ‘Create your own review’ te klikken. Indien u het niet erg vindt dat men contact met u opneemt als referentie, kan u uw e-mail of telefoonnummer hier ook invullen maar daar hoeft u zich niet verplicht toe te voelen.

Alvast bedankt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 6 reviews
by françoise on Blank Business Name
E-mail: francoise.vancoillie@telenet.be
Telefoon: 056530053

Al jaren hadden we problemen met een cv ketel we hebben ons laten overhalen om een nieuwe cv ketel te laten plaatsen. Na een jaar hadden we terug problemen ,printplaten stuk enz enz.... we waren het beu dat er om de paar maanden iemand moest komen om herstel. Nadat iemand ons het nummer van Remeha had doorgegeven daarbij zijn we bij Wim terecht gekomen . Wim heeft dan in een paar minuten kunnen zeggen wat er met de ketel scheelde en hersteld nu werkt alles naar wens .
Dank u Wim is altijd heel vriendelijk en een zeer bekwame vakman

by Prof. Baron van Boetzelaer on Blank Business Name
E-mail: glolaf@hotmail.com
Telefoon: 0487619230

Onze ervaringen met de heer Wim Willems zijn zeer positief: een uitmuntend vakman,hij geeft glasheldere rapportage van zijn bevindingen, neemt zo snel mogelijk actie en is bovendien een aangename persoolijkheid.

by Heylen P.P. on Blank Business Name

Gemaild, volgende dag besteld, 2 dagen nadien opgelost. Niet te geloven dat zulke vakmannen nog bestaan. ( Dit na enkele slechte ervaringen bij collega's).
On time and perfect.

by Brompi on Blank Business Name

Januari 2014 hebben we een nieuwe CV brander/doorstromer laten installeren en einde September begonnen de problemen met de brander t.t.z gij sloeg om de 01h30 à 02h00 in alarm en moest iedere keer terug opgestart worden(Resetten). Na contact te hebben genomen met Onze installateur heeft hij komen kijken en contact opgenomen met het fabriek en die hebben de printplaat opgestuurd naar onze installateur die het komen plaatsen heeft, maar het probleem bleef zich aanhouden, en dan een nieuwe thermostaat geplaatst maar het probleem bleef. Na 7 maanden waren we het zo beu dat dat de telefoontjes naar onze installateur iets korter van stof begonnen te worden en een paar dagen later had het fabriek een installateur gestuurd uit Brugge WILLEMS CV en in +/- een half uurtje was het opgelost. De CV brander stond helemaal ontregeld en de elektrische aansluiting lag verkeerd. Een vriendelijke gast met kennis van zaken en snelle service. WILLEMS CV lost uw problemen met CV op. EEN AANRADER WILLEMS CV

by 100203297430754625103 on Blank Business Name

zeer goede service en vakbekwaam

by olivier1 on Blank Business Name

aangename samenwerking alsook verrassing dat de defecte printplaat van onze meer dan 15 jaar oude gasbrander via Willems CV op heel vlotte wijze vervangen kon worden; Bovendien een navenant korrekte fakturatie! Olivier uit Maldegem