Reviews

Wilt u uw ervaring met ons bedrijf delen? Dan kan u dat doen door hieronder op ‘Create your own review’ te klikken. Indien u het niet erg vindt dat men contact met u opneemt als referentie, kan u uw e-mail of telefoonnummer hier ook invullen maar daar hoeft u zich niet verplicht toe te voelen.

Alvast bedankt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Willems CV
Average rating:  
 12 reviews
by Paelinckx on Willems CV
E-mail: lileaxeli@telenet.be
Telefoon: 0476/438856

Oude gasketel laten vervangen door nieuwe. Goede stielman die alles fijn afwerkt.

Thermostaat afgeregeld en indienstattest dat wettelijk verplicht is onmiddellijk afgeleverd. Kan deze aan iedereen aanbevelen.

by Jonas De Smedt on Willems CV
E-mail: jonasdesmedt@hotmail.com
Telefoon: 0495946458

We hebben problemen gehad met onze vorige ketel, niemand wou deze komen herstellen (door het merk, buderus). Ik contacteerde CV Willems en de dag nadien herstelde hij de ketel al.
Toen deze na een maand terug stuk bleek, kregen we een goede offerte.
De plaatsing verliep perfect, zeer proper en we kregen uitgebreid uitleg.

We weten bij wie we nu moeten zijn, een aanrader!

by Van troeye tania on Willems CV
E-mail: Tania.van.troeye@pandora.be
Telefoon: 0476370053

Nieuwe ketel laten plaatsen van wim ,alles top ,klein probleemtje met een lek ,gebeld en dag nadien was het al opgelost , legt alles piekfijn uit dat wij er ook iets kunnen van begrijpen ,is een man van zen woord ,top service !!

by Maarten De Vos on Willems CV
E-mail: maartendevos70@gmail.com
Telefoon: 0478627331

Al een paar maanden problemen met mijn elektrische boiler. Van verschillende geen uitleg, noch offerte ontvangen om de herstelling uit te voeren. Wim heeft onmiddellijk uitgelegd wat het probleem was en hoe we dit kunnen oplossen. Altijd zeer correct en snel antwoord en ook de plaatsing heeft snel kunnen plaatsvinden. Vlotte communicatie. Zeker een aanrader ! Weet waar hij mee bezig is!

by Jo Casier on Willems CV

Wij hadden een Vaillant ketel, en lieten de service uitvoeren door het merk zelf. Na verschillende frustraties vnl. omwille van niet nagekomen afspraken (tot 3x toe in eenzelfde periode) hebben we Willems CV gecontacteerd. Service was snel en correct.

Nu onze combi ketel aan vervanging toe was hebben we installatie overgelaten aan Willems CV. Opnieuw zijn we heel tevreden van reactietijd, correcte afspraak en installatie. We zijn tevreden klanten!

by Bernard Platteau on Willems CV
E-mail: bernard.platteau@skynet.be

Wij hadden een oude ketel, geplaatst door een "autodidact" (sic). Een gigantische spaghetti van buizen, een overbodige extra boiler, foutief aangesloten onderdelen, overbodige extras, een slecht werkende verwarming door een foute verdeling van de warmte. Veel ongenoegen bij extra koude dagen. Dank zij de deskundige uitleg bij de offerte hebben wij nu een systeem dat ons het gewenste comfort geeft met 2 warmtezones. De kostprijs is de keuze waard. De installatie is strak, heel compact en overzichtelijk. Dhr Willems geeft een duidelijke uitleg en nu begrijp ik als leek ook hoe het in elkaar steekt. De werkplek werd netjes achtergelaten, ook belangrijk. Een aanrader.

by françoise on Willems CV
E-mail: francoise.vancoillie@telenet.be
Telefoon: 056530053

Al jaren hadden we problemen met een cv ketel we hebben ons laten overhalen om een nieuwe cv ketel te laten plaatsen. Na een jaar hadden we terug problemen ,printplaten stuk enz enz.... we waren het beu dat er om de paar maanden iemand moest komen om herstel. Nadat iemand ons het nummer van Remeha had doorgegeven daarbij zijn we bij Wim terecht gekomen . Wim heeft dan in een paar minuten kunnen zeggen wat er met de ketel scheelde en hersteld nu werkt alles naar wens .

Dank u Wim is altijd heel vriendelijk en een zeer bekwame vakman

by Prof. Baron van Boetzelaer on Willems CV
E-mail: glolaf@hotmail.com
Telefoon: 0487619230

Onze ervaringen met de heer Wim Willems zijn zeer positief: een uitmuntend vakman,hij geeft glasheldere rapportage van zijn bevindingen, neemt zo snel mogelijk actie en is bovendien een aangename persoolijkheid.

by Heylen P.P. on Willems CV

Gemaild, volgende dag besteld, 2 dagen nadien opgelost. Niet te geloven dat zulke vakmannen nog bestaan. ( Dit na enkele slechte ervaringen bij collega's).

On time and perfect.

by Brompi on Willems CV

Januari 2014 hebben we een nieuwe CV brander/doorstromer laten installeren en einde September begonnen de problemen met de brander t.t.z gij sloeg om de 01h30 à 02h00 in alarm en moest iedere keer terug opgestart worden(Resetten). Na contact te hebben genomen met Onze installateur heeft hij komen kijken en contact opgenomen met het fabriek en die hebben de printplaat opgestuurd naar onze installateur die het komen plaatsen heeft, maar het probleem bleef zich aanhouden, en dan een nieuwe thermostaat geplaatst maar het probleem bleef. Na 7 maanden waren we het zo beu dat dat de telefoontjes naar onze installateur iets korter van stof begonnen te worden en een paar dagen later had het fabriek een installateur gestuurd uit Brugge WILLEMS CV en in +/- een half uurtje was het opgelost. De CV brander stond helemaal ontregeld en de elektrische aansluiting lag verkeerd. Een vriendelijke gast met kennis van zaken en snelle service. WILLEMS CV lost uw problemen met CV op. EEN AANRADER WILLEMS CV

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»