Herstelling

Het kan gebeuren dat uw verwarmingstoestel het plots begeeft of slecht functioneert en u dringend een herstelling nodig heeft. U staat letterlijk in de kou en u vreest de hoge onkosten. Een herstelling waarbij uw installateur u niet kan verder helpen en u de fabrikant erbij dient te halen dringt zich op.  Op zo’n moment adviseren wij u om eerst contact op te nemen met Willems CVGezien onze bijzondere kennis van een aantal merken waarvoor wij als partner werkzaam zijn, kunnen wij u wellicht helpen om uw probleem op te sporen en/of te verhelpen.

Vaak krijgt u te horen krijgt dat het toestel niet meer te redden valt en aan vervanging toe is. Vooraleer uw toestel te vervangen raden wij u aan om eerst met ons contact op te nemen. Wij geven u een tweede opinie die u op lange termijn mogelijks veel geld kan besparen.

In sommige gevallen is het inderdaad het beste om geen kosten meer te spenderen aan een oude of versleten installatie en om over te schakelen op een nieuwer, energiezuiniger toestel. Uit zijn jarenlange ervaring weet Willems CV dat een vervanging niet altijd noodzakelijk is, en dat een minimale kost kan volstaan om het huidige toestel opnieuw te goed laten functioneren voor meerdere zorgeloze jaren.

Willems CV verkiest in deze gevallen steeds om uw bestaande toestel te herstellen, hetgeen een aanzienlijke besparing betekent. Uiteraard kunt u, indien de herstellingskosten te hoog oplopen, ook bij ons terecht voor het vervangen van uw ketel door een nieuw, wellicht energiezuiniger en compacter toestel.

Wij kunnen u hiervoor, indien gewenst, een offerte op maat van uw behoeften bezorgen.

Willems CV voert herstellingen uit aan alle centrale verwarmingstoestellen op gas.