Gratis CV-ketel offertes

Stop de zoektocht naar offertes voor uw centrale verwarming: vraag hier uw gratis CV-ketel offerte aan!

Wenst u een complete gratis CV-ketel offerte, zonder verrassingen en zonder onvoorziene bijkomende kosten? Met Willems-CV Service Solutions uit Brugge heeft u de juiste partner gevonden voor het vervangen, herstellen of onderhouden van uw oude centrale verwarmingsketel!

(Ga rechtstreeks naar het aanvraagformulier)

“Bespaar tot 50% op uw energieverbruik”

Als partner van diverse fabrikanten horen wij vaak de wildste verhalen over besparingen en voordelen die u kan bekomen bij het vervangen van uw bestaande chauffageketel.

In veel gevallen is die besparing in werkelijkheid een flink stuk minder dan voorgehouden wordt, omdat de voorafgaande studie naar een correct gebalanceerd en passend systeem niet of niet correct uitgevoerd werd.

Dat wij u steeds een geheel vrijblijvende en volledig op maat gemaakte offerte kunnen aanbieden, gebaseerd op meerdere berekeningen en niet louter afgaand op beweringen en op de huidige toestand, kunnen onze bestaande klanten u bevestigen!

Wij komen steeds ter plaatse om de bestaande toestand te bekijken en in overleg met u maken wij een passende, op maat gemaakte gratis CVketelofferte op.

Bestaat uw verwarmingsinstallatie uit radiatoren, convectoren, vloerverwarming of een combinatie van deze? Wij bekijken geheel vrijblijvend de hele installatie en passen waar nodig de bestaande situatie aan om u een zorgeloze, warme winter te bezorgen.

Wij gaan steeds uit van diverse berekeningen en van onze jarenlange ervaring als servicetechnieker van diverse fabrikanten om u de beste offerte voor een verwarmingsketel te kunnen bezorgen.

In sommige complexere gevallen overleggen wij zelfs vooraf met de fabrikanten, en brengen deze desnoods mee ter plaatse om de situatie te bekijken, alvorens u onze gedetailleerde offerte te bezorgen.

Door deze bijzondere aanpak kunnen wij u in sommige gevallen een realistische besparing tot 30% garanderen op uw energieverbruik, waardoor uw investering na enkele jaren terugbetaald is.

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en originele goederen en onderdelen en opteren er voor om alles zo veel mogelijk af te werken met vaste leidingen zoals koper, gegalvaniseerd staal of een evenwaardig product.

Om die reden kiezen wij onze leveranciers van installatiematerialen zorgvuldig uit en proberen wij zo min mogelijk met goedkopere flexibele leidingen te werken, gezien de kortere levensduur van dit soort leidingen.

We garanderen u bovendien steeds een propere afwerking en een perfect uitziend eindresultaat!

Wenst u ook van onze diensten te genieten? Aarzel dan niet om nu uw vrijblijvende en geheel gratis CV-ketel offerte aan te vragen via het onderstaande formulier.

Mocht u na ontvangst van onze offerte toch twijfelen of u ergens anders geen beter voorstel ontvangen heeft, dan bekijken wij graag met u de eventuele verschillen of verborgen “addertjes onder het gras”…

Uit vergelijking van offertes die wij te zien krijgen merken wij namelijk dat er vaak bespaard wordt op bijkomende uitrustingen die de levensduur van uw systeem kunnen verlengen en dat zelfs de essentiële basisuitrusting niet gerespecteerd wordt, of dat er goedkopere, minderwaardige aansluitmaterialen gebruikt worden.

Deze materialen worden dan meestal ook niet vermeld op de cvketel-offerte, om u op die manier goedkopere verwarmingsoffertes te kunnen aanbieden. U ontvangt dan ook vaak enkel een “basisofferte”, waardoor u nadien onvoorziene kosten heeft om alles goed te laten werken.

  

  Aanvraag gratis CV-ketel offerte

  NB: gelieve alle veldjes in dit formulier in te vullen!

  Offerte gewenst voor: (*)

  Gewenste uitvoeringstermijn: (*)

  Huidige installatie: (*)

  Energiebron: (*)

  Is dit een condensatieketel? (*)

  Wenst u een passende thermostaat? (*)

  Verwarmingselementen bestaande installatie: (*)

  Omschrijving van de opdracht (*)

  Mijn gegevens

  Naam (*)

  e-Mail adres (*)

  Adres (Straatnaam, Huisnummer en eventueel Bus) (*)

  Postcode / Woonplaats (*)

  Telefoon (*)

  Ik ben op bovenvermeld adres: (*)

  Alvorens op verzenden te drukken vragen wij u om het door u ingevulde e-mailadres en telefoonnummer te controleren en eventueel aan te passen. Na verzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u deze bevestiging niet ontvangen hebben, kijk dan even in uw SPAM-mailbox of verstuur het aanvraagformulier nog eens opnieuw. Alvast bedankt!

  Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Uw gegevens worden niet openbaar gemaakt.